Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    4

    Default Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Hello all, thanks in advance for any help.

    Im about to receive a Pigtronix Infinity Dual Looper. Id like to go from my guitar to two loops to two separate amps. One amp for rhythm and one for leads. Is this possible with this pedal? Thanks!

    Noah

  2. #2
    Administrator Mincer's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tampa Bay area, Florida, USA
    Posts
    25,979

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Welcome to the forum!

    Always nice to have another looping artist here. Are you wanting to have the loops play through their own amp? Or the loops play through both amps depending on the part you loop (rhythm or lead)? Looking at it, that pedal can't split up the loops to send them to their own amp, though. It just sends both including the direct signal. You can always use some sort of A/B pedal to send the loop to their own amp, and the guitar to another one, though.
    Dave, Ambassador/Writer/Artist for Seymour Duncan

    My Guitar, Gear, and Music Webpage

    Gear pics and more on my Instagram.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    4

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Thanks for the response! Bummer, I thought this pedal could do that.. I have a morley aby im not using. How would I set it up?

  4. #4
    Administrator Mincer's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tampa Bay area, Florida, USA
    Posts
    25,979

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Well, I have to get a good idea of what you want to do first.
    My guess is guitar>ABY>Amp 1
    On the other side of the ABY...Looper>Amp 2
    Dave, Ambassador/Writer/Artist for Seymour Duncan

    My Guitar, Gear, and Music Webpage

    Gear pics and more on my Instagram.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    4

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Quote Originally Posted by Mincer View Post
    Well, I have to get a good idea of what you want to do first.
    My guess is guitar>ABY>Amp 1
    On the other side of the ABY...Looper>Amp 2
    Thanks. Im actually wanting to do two separate loops sending each one to their own amp. The goal is to put the guitar down and play drums along with the two loops.

  6. #6
    Administrator Mincer's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Tampa Bay area, Florida, USA
    Posts
    25,979

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Quote Originally Posted by Noah1981 View Post
    Thanks. I’m actually wanting to do two separate loops sending each one to their own amp. The goal is to put the guitar down and play drums along with the two loops.
    Then put the looper before the ABY pedal. What is the purpose having loops go through separate amps? You should be able to do that through 1 amp.
    Dave, Ambassador/Writer/Artist for Seymour Duncan

    My Guitar, Gear, and Music Webpage

    Gear pics and more on my Instagram.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    4

    Default Re: Pigtronix Infinity Dual Looper Setup

    Quote Originally Posted by Mincer View Post
    Then put the looper before the ABY pedal. What is the purpose having loops go through separate amps? You should be able to do that through 1 amp.
    Mainly to have two separate and complimentary tones. Close to an actual band setting.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •